Julitexart.ro

Nu esti logat

Intra in cont

Politica de retur

Toate vanzarile sunt realizate de compania JULI TEX ART SRL . Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre CUMPARATOR odata cu achizitionarea marfii.

RETURURI:

Orice RETUR DE MARFA este acceptat in termen de MAXIM 14 zile de la data emiterii facturii. Produsele care nu indeplinesc aceste conditii nu trebuie sa fie preluate la retur de catre persoanele responsabile de preluarea retururilor. In cazul in care vor fi preluate si expediate catre JULI TEX ART SRL , returul nu va fi operat in sistem.

Produsele returnate, aflate in ambalajel originale nedetereriorate, se vor introduce in cutii sau saci, pe care se va aplica formularul de transport de catre firma de curierat. Produsele trimise in ambalajele originale (adica fara a fi impachetate intr-un ambalaj protector), pe care au fost aplicate formulare de transport, vor fi refuzate la retur.

Orice RETUR DE MARFA este acceptat numai cu respectarea anumitor conditii:

Produsele vor fi returnate in conditiile necesare revanzarii (nu se admit pachete desfacute, etichete lipite, cutii desfacute / desigilate, etc).

1. Produsele care au fost comandate in cadrul ofertelor speciale se pot returna numai impreuna cu bonusul aferent (de exemplu: 10 buc. ciorapi Calze BC + 1 buc. gratis – se vor returna toate cele 11 buc.).

2. Produsele din comenzi plasate in cadrul ofertelor se pot returna numai insotite de produsele obtinute ca bonus (de exemplu: la o comanda cuprinsa intre 500 – 700 lei, a carei valoare scade, prin efectuarea returului, sub 500 lei, se returneaza bonusul aferent).

NU se accepta RETURURI la “bonusuri”. “Bonusurile” se refera la produse care figureaza in oferta fiecarei luni, acordate gratuit.

MARFA LIVRATA GRESIT:

Pentru bunurile primite in mod eronat sau pentru lipsa de marfa, notificarea se va face de catre CUMPARATOR in scris in termen de maximum 3 zile de la primirea coletului. Remedierea se va face in temen de 3 zile de la primirea notificarii CUMPARATORULUI.

MARFA DEFECTA:

Orice produs defect este acceptat la retur NUMAI INSOTIT DE AMBALAJUL ORIGINAL si CERTIFICATUL DE GARANTIE. Daca se dovedeste ca aceste produse nu sunt defecte, au fost folosite contrar recomandarii producatorului sau sunt deja consumate se returneaza imediat CUMPARATORULUI.

Costul transportului este platit de CUMPARATOR, cu exceptia retururilor pentru marfa livrata gresit, marfa defecta.

JULI TEX ART SRL  nu isi asuma nicio responsabilitate pentru coletele care trebuiau sa ajunga, dar din anumite motive nu au ajuns la sediul nostru. Returnarea produselor este in totalitate responsabilitatea CUMPARATORULUI (exceptand cazurile in care marfa s-a livrat gresit.

TOATE cererile de retur se efectueaza in scris printr-un mail la adresa comenzi@julitexart.ro cu urmatoarele date:

Nume si prenume

Numar de telefon folosit in comanda

Numarul comenzii

Cont IBAN (pentru returnarea banilor)

Motivul returului

Cererea de retur va fi procesata in maxim 2 zile lucratoare si veti primi pe email toate detaliile in legatura cu returul dvs.

Pentru mai multe informatii si/sau probleme cu comanda va rugam sa ne contactati la 0743.349.895 sau prin email la comenzi@julitexart.ro